Antena 3 CNN Timp liber Turism Singapore si Bali, doua destinatii surprinzatoare!

Singapore si Bali, doua destinatii surprinzatoare!

Singapore si Bali, doua destinatii surprinzatoare!
20 Noi 2014   •   12:44
Singapore este una dintre cele mai cosmopolite si moderne destinatii ale lumii, in timp ce Bali, micuta insulita indoneziana este un binecunoscut loc exotic de vacanta.

Circuit de 13 zile in Singapore si Bali

Descopera modernitatea si constructiile cu care se mandreste Singapore si frumusetea unica a insulei Bali intr-un circuit de 13 zile alaturi de cei dragi!

In Singapore vei avea ocazia sa vizitezi obiective turistice diferite si fascinante, mai ales ca este impartit in districte si fiecare zona se mandreste cu ceva unic. Plimba-te in China Town, zona dominata de cladiri vechi, un loc impanzit de istorie, traditii si obiceiuri, in timp ce Financial District iti va arata o alta latura, aceea a modernitatii si a zgarie-norilor.

Din turul tau nu trebuie sa lipseasca nici plimbarile in Gradina Botanica unde vei avea posibilitatea sa admiri peste 600.000 de specii de plante, fiind si totodata cea mai mare gradina botanica din lume. Pentru plimbarile de seara recomandam Gradina Zoologica dedicata animalelor nocturne. Aici sunt adapostite peste 1000 de specii de animale, si multe dintre acestea sunt pe cale de disparitie.

Cele mai surprinzatoare apusuri de soare


In Bali nu doar ca vei fi surprins de frumoasele apusuri de soare ci vei putea sa te relaxezi la plaja, sa admiri delfinii in mediul lor natural, sa vizitezi cel mai inalt templu al insulei, Pura Puncak Penulisan, sa te plimbi in liniste printre plantatiile de orez si de cafea din satul Munduk, si bineinteles, sa te relaxezi la o serie de cumparaturi.

 

Madalina Isar

Circuit Singapore-Bali 

Tarife: de la 1790 euro/persoana, 10 nopti de cazare cu mic dejun si alte mese in functie de program, la hoteluri de 3*, 4* si 5*, transport cu avionul, transferuri, tururi de oras, ghid. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.07

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close