Antena 3 CNN Timp liber Turism Spectacole pline de culoare cu ocazia sarbatorilor de iarna in Roma

Spectacole pline de culoare cu ocazia sarbatorilor de iarna in Roma

Spectacole pline de culoare cu ocazia sarbatorilor de iarna in Roma
12 Noi 2014   •   15:59
Capitala Italiei, Roma este una dintre destinatiile de top din Europa unde iti poti petrece Revelionul, oferind o gama larga de evenimente care sa-ti asigure o seara vesela si energica, intr-o atmosfera plina de viata.

O petrecere exceptionala

Roma este o destinatie foarte populara in timpul sezonului de iarna, iar cu ocazia sarbatorilor se aduna aici si mai multi vizitatori dornici sa descopere surprizele pregatite, fie ca este vorba despre restaurantele, barurile si cluburile ce ofera invitatii la cele mai inedite petreceri, cu un meniu traditional, sau pur si simplu despre concertele in aer liber, in principalele zone de interes din oras.

Cele mai importante locuri din Roma unde poti intampina venirea Noului An sunt Colosseumul, Piata Spaniei, Treptele Spaniole si Piata Navona, unde vei lua partea la cel mai interesant spectacol si la cele mai mari focuri de artificii.

In Piazza del Popolo se organizeaza un fel mai special de festivitati - localnicii si vizitatorii se aduna pentru a se bucura de un concert de muzica rock si muzica clasica, dansuri romantice si nelipsitele focuri de artificii.

Atractii de neratat in Roma

Capitala Italiei este plina de obiective turistice, simboluri ale antichitatii si elemente artistice impresionante, astfel ca o singura vacanta aici nu este suficienta pentru a le descoperi pe toate. Daca in noaptea de Revelion vei alege sa petreci in zona Colosseumului, vei avea ocazia sa admiri cel mai mare si mai important amfiteatru construit vreodata in timpul Imperiului Roman, cu o capacitate de aproximativ 60.000 de vizitatori.

Viziteaza si cea mai faimoasa fantana din oras, superba Fontana di Trevi, Castelul Sant’ Angelo sau Mausoleul lui Hadrian, iar daca timpul iti permite, mergi si in Vatican si descopera minunata Capela Sixtina ce i-a adus gloria lui Michelangelo.

 

Geanina Ichim

Revelion Roma 

Hotel Idea Roma Z3 4*- de la 389 euro/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close