Antena 3 CNN Timp liber Turism Statiuni luxuriante ,,acompaniate” de paduri de portocali

Statiuni luxuriante ,,acompaniate” de paduri de portocali

Statiuni luxuriante ,,acompaniate” de paduri de portocali
08 Mai 2014   •   16:55

Stim ca iti place ca vacanta ta sa fie una de vis… pentru ca nimic nu este mai frumos decat sa te bucuri de natura intr-un mod elegant, luxuriant si modern. Hotelurile luxoase de pe malurile marii sau din apropiere de zonele muntoase ale Tunisiei iti pun la dispozitie zeci de activitati relaxante care te vor incanta, iar locurile spectaculoase incarcate de aventuri din aceasta tara, vor fi asa cum ti-ai imaginat!

Peisajele captivante ale padurilor de portocali

In Tunisia, plantatiile de portocali sunt la tot pasul, iar cafenele si hotelurile sunt ascunse dupa micutii copacei de portocale. Zemoase si aromate sunt gata de consumat oricand ti se face pofta. Strazile pitoresti sunt pline de astfel de fructe, la care se mai adauga lamai, curmali si maslini. Te poti plimba prin gradinile in care ciripitul pasarilor si cantecelele copiilor rasuna mangaietor, ca un evantai de culori memorabile. Timpul se scurge repede cand ai ce vizita in Tunisia, iar numeroasele vestigii culturale sunt prea multe pentru a fi vizitate intr-o singura zi. Asa ca porneste degraba pentru a-ti imbogati valiza de amintiri!

Asculta cantecul ecourilor din trecut


Zidurile si constructiile ce dateaza din perioade preistorice sunt incarcate cu soaptele celor care le-au calcat pragul. Asculta si tu povestile si legendele care circula in locurile impresionante din Tunisia si lasa-te acaparat de ecourile din trecut… Sanctuarul lui Tanit si Baal Hammon, cel mai vechi vestigiu punic este imbibat de plansetele copiilor care erau sacrificati in numele zeului Baal. In acest loc piratii aduceau ofrande zeilor, constand in piei de animale, organe sau bogatii culese de pe mare.

Peisajele romantice, hotelurile luxuriante sau dovezile inconfundabile si ciudate ale fenicienilor, punicilor si altor civilizatii fac din Tunisia un loc pe care merita sa il vizitezi in orice perioada a anului.

Early Booking Tunisia



Hotel Prima Life Karawan 3* - de la 199 Eur/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistență turistică, agenția Kartago Tours (www.kartagotours.ro),

+40 264 504 080

 

Madalina Isar

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close