Antena 3 CNN Timp liber Turism Surprizele pe care le pregatesc arabii pentru noaptea de revelion!

Surprizele pe care le pregatesc arabii pentru noaptea de revelion!

Surprizele pe care le pregatesc arabii pentru noaptea de revelion!
14 Oct 2014   •   14:58
Dubaiul este recunoscut la nivel mondial pentru numeroasele superlative pe care le detine, fiind un emirat la care nu ai cum sa te gandesti decat la “superlativ”, si fara nici un fel de exagerare cand vine vorba de a descrie acest oras.

In Dubai, totul pare cusut cu ata din aur…

Arabii nu se zgarcesc cand vor sa mai construiasca sau sa mai realizeze ceva grandios, si investesc atat de mult in creatiile lor incat totul pare cusut cu ata din aur si adus din viitor. Nu putini au fost turistii care au ajuns in Dubai si au dat “nas in nas” cu opulenta si modernitatea arabilor care isi decoreaza casele cu opere din aur si alte metale pretioase. Pana si cel mai sarac locuitor din Dubai detine o casa impodobita cu aur, iar asta nu e tot...

Se estimeaza ca anul acesta de revelion, turistii si localnicii vor avea parte de cel mai grandios show si spectacol in  noaptea ce face trecerea dintre ani. Dansuri, cantece, jocuri de artificii, stralucire si bauturi fine in cele mai somptuoase cladiri din lume, toate in Dubai. Cine ar putea rezista tentatiei de a petrece cel mai stilat si elegant revelion din viata sa?

Descopera minunile Dubaiului, de revelion


Te invitam sa descoperi la pas, la o plimbare cu barca traditionala sau pe camila, modernitatea si luxul din Dubai, partea veche cu care se mandreste si traditiile pe care le-au pastrat din mosi stramosi, dar si “nesfarsitul” desert intr-o aventura de neuitat.

Pentru un moment inedit iti recomandam si o plimbare cu cel mai rapid lift din lume, pana la ultimul etaj al celei mai inalte cladirii din lume, Burj Khalifa. De acolo privelistile sunt fara cusur, si vei avea impresia ca esti “cu capul in nori”, dar poate chiar o sa fii…

 

Madalina Isar

Sejur Revelion Dubai 

Hotel Citymax Bur Dubai 3*- de la 867 euro/persoana, transport cu avionul, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close