Antena 3 CNN Timp liber Turism Te invitam in circuitul “Simfonia Zeilor”, in Grecia

Te invitam in circuitul “Simfonia Zeilor”, in Grecia

Te invitam in circuitul “Simfonia Zeilor”, in Grecia
03 Oct 2014   •   15:09
Pasionatii de circuite se pot delecta in aceasta toamna cu un circuit cu totul si cu totul legendar in Grecia: “Simfonia Zeilor”, in care vor vizita si descoperi locuri incantatoare si sate de o frumusete unica.
11 zile de poveste


Timp de 11 zile vei avea posibilitatea sa descoperi zonele si orasele cu care Grecia se mandreste.  Odata ajuns in Sidirokastro vei fi impresionat de frumusetea traditionala a zonei, insa nu vei zabovi mult pentru ca vei porni cu pasi repezi catre satul aromanilor din Grecia, Metsovo, aici vei gusta din celebra branza a locului alaturi de un vin cu renume international si vei invata despre traditiile satenilor.

In Ioaninna, influentele otomane inca se simt la fiecare pas, fiind un loc in care traditiile si arta mestesugareasca au inflorit odata cu trecerea timpului. De aici iti vei putea achizitiona numeroase suveniruri dar si obiecte si bijuterii din argint.

Vei ajunge pe “insula contrastelor”…


Daca esti fascinat de legende si povesti cu iz grecesc vei putea vizita si ruinele “Oracolul lui Zeus” de la Dodoni, vei vedea resedinta de vara a Imparatesei Sissi- Palatul Achillion din Corfu, dar si Catedrala Sfantul Spiridon si vei ajunge descoperi frumusetea de poveste a insulei Kefalonia cu ale sale ape de smarald.

Pe “insula contrastelor”, asa cum este numita Kefalonia vei ramane fascinat de zonele naturale ireale si de locurile istorice bogate in vestigii si ruine legendare. Din Kefalonia te vei indrepta catre Olympia unde vei vizita un sit arheologic important, in timp ce in Pylos vei fi cucerit de fortaretele de dimensiuni uriase.

Circuitul te va duce si catre alte zone si orase de legenda ale Greciei unde vei vedea minuni naturale si constructii valoroase ale unor civilizatii antice.

 

Madalina Isar

Circuit Simfonia Zeilor Grecia 

Tarife de la 469 euro/persoana, 10 nopti de cazare la hoteluri de 3*, transport cu autocarul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

 

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close