Antena 3 CNN Timp liber Turism Un revelion extravagant, la inaltimea asteptarilor, in Dubai

Un revelion extravagant, la inaltimea asteptarilor, in Dubai

Un revelion extravagant, la inaltimea asteptarilor, in Dubai
24 Sep 2014   •   15:49
Dubai, cel mai populat stat si al doilea ca suprafata din Emiratele Arabe Unite, este locul perfect pentru un sejur de Revelion,  unde vei avea parte de cele mai spectaculoase distractii si petreceri alaturi de cele mai superbe obiectivew turistice.

Revelion la inaltime, la propriu si la figurat

Anul trecut, Dubaiul a fost rasplatit cu un loc in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare foc de artificii din lume, dar asta nu este tot, deoarece aici sunt apreciate grandoarea si extravaganta.

Orasul nu este, asadar, doar locul cu cel mai grandios show pirotehnic la trecerea dintre ani, ci si cu cea mai inalta cladire din lume construita de om, Burj Khalifa, numita initial Burj Dubai, cu 828 metri inaltime, cel mai mare centru comercial, Dubai Mall, cel mai inalt hotel din lume, JW Marriott Marquis Dubai (355 metri) sau cel mai inalt bloc de locuinte, Princess Tower (414 metri).

In noaptea de Anul Nou, pentru cea mai buna priveliste asupra focurilor de artificii, iti recomandam doua locuri la inaltime de unde poti admira imprejurimile, si anume restaurantul Sanabel, foarte apreciat printre localnici si turisti deopotriva, si acoperisul mall-ului Pullman.

Muzica si dansuri traditionale si internationale

Spectacolele culturale orgazinate in cursul serii, pana la impresionantul foc de artificii si dupa, doresc sa reflecte cu adevarat viata reala in Dubai, care se mandreste cu patrimoniul sau cultural. In fiecare colt al orasului vor fi organizate dansuri live si spectacole artistice de o mare bogatie vizuala.

In plus, traditiile si obiceiurile arabe vin sa intampine activitatile internationale, mai ales ca se incearca atragerea celor mai mari performeri din lume la petrecerea de Anul Nou din Dubai, atat dansatori, cat si cantareti.

 

Geanina Ichim

Sejur Revelion Dubai  

Hotel Towers Rotana 4*- de la 866 euro/persoana, transport cu avionul, 7 nopti de cazare cu mic dejun, asistenta turistica, transferuri. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

×
Parteneri
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close