Antena 3 CNN Timp liber Turism Vestita peninsula Vassilikos din Zakynthos

Vestita peninsula Vassilikos din Zakynthos

Vestita peninsula Vassilikos din Zakynthos
26 Mai 2014   •   15:44

Renumita pentru frumusetea sa naturala, dar si pentru linistea pe care o emana, peninsula Vassilikos este ideala pentru toti cei care iubesc marea si, in acelasi timp, isi doresc o vacanta relaxanta, care imbie la meditatie.

Tablouri pitoresti, cu testoase in peisaj

Cele mai bune vederi ale insulei grecesti Zakynthos iti sunt asigurate in aceasta zona caracterizata de o vegetatie luxurianta, dar si de plaje spectaculoase cu nisip fin, scaldate de cele mai cristaline ape ale marii Ionice. Plantatiile de maslini, frumos aranjate si atent cultivate, ii ofera zonei un farmec aparte, specific grecesc.

Peninsula Vassilikos este cunoscuta ca fiind casa si locul romantic de imperechere al broastelor testoase din specia Caretta, pe cale de disparitie, aflate sub stricta supraveghere si protectie a Parcului National Marin din Zakynthos.

Statiune turistica dezvoltata si tot confortul, asigurat!

Statiunea Vassilikos s-a dezvoltat de-a lungul timpului pentru a-i asigura turistului tot confortul de care are nevoie, insa acest aspect nu i-a luat din farmecul sau special si nici din atmosfera linistita. Aici gasesti atat hoteluri de lux, garsoniere si apartamente, precum si case traditionale din piatra pe care le poti inchiria pentru sejurul tau.

Tavernele si restaurantele, toate specializate in peste proaspat si fructe de mare, se gasesc atat de-a lungul drumului principal, cat si foarte aproape de plaja, in locuri incarcate de romantism si buna dispozitie. Serile in Vassilikos nici ca ar putea fi petrecute mai frumos: locuri pitoresti, mancare greceasca sau, de ce nu, preparate cu specific englezesc, asiatic sau italienesc, dar si muzica live si dansuri traditionale grecesti.

Geanina Ichim

Sejur Zakynthos-Grecia 

Hotel Chryssi Akti 2*+ /Argassi - de la 199 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro , call center  021-9407.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close