Antena 3 CNN Actualitate Actorul înjunghiat în sala de cinema: „Atacatorul urla obsesiv că el e psihopat și că nu stiu ce mă așteaptă”

Actorul înjunghiat în sala de cinema: „Atacatorul urla obsesiv că el e psihopat și că nu stiu ce mă așteaptă”

Actorul înjunghiat în sala de cinema: „Atacatorul urla obsesiv că el e psihopat și că nu stiu ce mă așteaptă”
22 Oct 2019   •   14:37

Tânărul actor Raul Andrici, înjunghiat în cinematograful din Timişoara, a povestit momentele de groază prin care a trecut. Băiatul spune că agresorul făcea gălăgie în timp ce filmul rula, iar spectatorii îl rugaseră de mai multe ori să facă linişte.

Când tânărul i-a cerut să nu mai vorbască, atacatorul şi-a ieşit din minţi.

”Era efectiv vulgar, obsesiv, prostesc. M-am ridicat și l-am rugat să se oprească, să se abțină cateva momente pana e gata filmul. A izbucnit, a venit prima dată să mă lovească cu pumnii, dar l-a oprit un domn care era cu el. Apoi urla obsesiv ca e psihopat, ca eu am 19 ani și nu știu ce mă așteaptă. Apoi a zis că pleacă, dar a venit din spate să îmi bage cuțitul în gat. M-am aparat și ne-am îmbrancit”, a povestit actorul.

Actorul Raul Andrici se numără printre victimele cuțitarului de la Cinema City din mall-ul Shopping City Timişoara, care a atacat spectatorii din sala de cinema în timpul filmului românesc „Pisica verde”.

Actorul Raul Andrici, care joacă în filmul "Pisica verde" rolul unui criminal, venise cu un văr să vadă filmul în care are un rol principal. Era vorba de debutul în cinematografie pentru tânărul actor.  

Citește și:

Atacul îngrozitor de la cinematograful din Timişoara. Cum se apără agresorul care i-a înjunghiat pe spectatori

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close