Antena 3 CNN Externe Imagini din timpul operațiunii în care autorul atacului din Strasbourg a fost împușcat mortal - VIDEO

Imagini din timpul operațiunii în care autorul atacului din Strasbourg a fost împușcat mortal - VIDEO

Imagini din timpul operațiunii în care autorul atacului din Strasbourg a fost împușcat mortal - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/Twitter
13 Dec 2018   •   23:40

Autorul atacului din Strasbourg a fost împușcat mortal, joi seara, de autoritățile franceze. Cherif Chekkat, în vârstă de 29 de ani, era pe stradă în momentul în care a fost împușcat, în cursul unei operaţiuni desfăşurate în zona Lazaret din Strasbourg.

Atacatorul a deschis focul asupra polițiștilor, iar aceștia au ripostat. „El a tras asupra unei echipe de poliţişti de siguranţă publică care a ripostat”, a precizat o sursă din poliţie.

Citește și: Autorul atacului armat din Strasbourg a fost împușcat mortal de poliție

Pe data de 11 decembrie, Cherif Chekkat a deschis focul în apropierea unui Târg de Crăciun din orașul francez Strasbourg. În urma atacului, trei persoane au murit, iar alte 12 au fost rănite. Imediat după ce au fost auzite focuri de armă, centrul orașului a fost evacuat, iar oamenii au încercat să se adăpostească. 

Peste 700 de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi în ultime două zile în căutarea tânărului de 29 de ani care s-a născut la Strasbourg şi care a „semănat teroarea”.

Citește și: Alertă de securitate ridicată la Strasbourg!

 

×
Subiecte în articol: Strasbourg
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close