Antena 3 CNN Externe Un jurnalist din Ecuador a fost amenințat cu pistolul și jefuit în timpul unei transmisiuni în direct - VIDEO

Un jurnalist din Ecuador a fost amenințat cu pistolul și jefuit în timpul unei transmisiuni în direct - VIDEO

Jurnalistul sportiv Diego Ordinola făcea o transmisiune în direct din fața stadionului Monumental din orașul Guayaquil, când un bărbat purtând o mască pe față și ținând un revolver i-a cerut telefonul. Atacul și evadarea tâlharului au fost surprinse integral de echipa de filmare.

Un jurnalist din Ecuador a fost amenințat cu pistolul și jefuit în timpul unei transmisiuni în direct - VIDEO
Sursa foto: Twitter/ Diego Ordinola
de Mia Lungu    |    19 Feb 2021   •   20:27

În timp ce Ordinola încerca să calmeze hoțul, spunându-i că el muncește chiar în acel moment, atacatorul a întors arma asupra operatorului camerei, care a continuat să înregistreze.

Bărbatul a fugit apoi cu telefonul mobil al operatorului.

Potrivit NewYorkPost, echipa de jurnaliști DIRECTV a fugit după tâlhar, însă tot ce a reușit să facă a fost să filmeze fuga lui pe o motocicletă.

Jurnalistul Ordinola a distribuit imaginile cu atacul pe pagina să de Twitter, unde clipul a strâns deja sute de mii de vizualizări.

Reporterul a notat în mesajul care însoțea clipul: "Nici măcar nu putem lucra liniștiți. Poliția a promis că îi va prinde pe delincvenți."

 

 

×
Subiecte în articol: jurnalist amenintat pistolul jefuit ecuador
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close