Antena 3 CNN Life Lidia Fecioru, pilda zilei: "Oamenii care nu fac nimic în viață..."

Lidia Fecioru, pilda zilei: "Oamenii care nu fac nimic în viață..."

Lidia Fecioru a vorbit sâmbătă, la Antena 3, despre iertare și despre oamenii care nu dau lecții de viață. Să învățăm să nu provocăm durere nimănui ca să nu așteptăm iertări, îndeamnă Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, pilda zilei: "Oamenii care nu fac nimic în viață..."
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    01 Aug 2020   •   21:45

Lidia Fecioru: ”Toată lumea spune iartă, iartă, iartă! Dar de ce trebuie să ierți? De ce să iert eu? De obicei te uiți așa și vezi că oamenii care nu fac nimic în viață încearcă să îți dea lecții și când le spui în față ce ai de spus, devii cel mai mare dușman posibil. Să învățăm să nu creăm durere nimănui ca să nu așteptăm iertări”.

Lidia Fecioru: ”Toată lumea spune iartă, iartă, iartă! Dar de ce trebuie să ierți?”

Aceasta a fost pilda zilei, sâmbătă, 1 august 2020.

Lidia Fecioru dezvăluie semnele că un bărbat te place, dar se teme să o arate

Lidia Fecioru dezvăluie semnele că un bărbat te place. Sunt oameni cărora nu le este ușor să-și exprime sentimentele. Au teama de a fi respinși și își blochează sentimentele! Care sunt semnele care arată adevărul?

Vei observa cel puțin un semn, dacă le oferi atenție! Sunt mai multe indicii care arată că îi place de tine, dar îi e frică să dezvăluie adevărul.

Printre aceste semne, comportamentul contradictoriu! Azi te privește întreaga zi, mâine nu dă niciun semn. Este nervos alături de tine, agitat, se înroșește la față.

×
Subiecte în articol: pilda Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close