Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Ce sunt Nodurile Lunare. Interviu cu Dezideriu, consultant în astrologie

Numai de bine. Ce sunt Nodurile Lunare. Interviu cu Dezideriu, consultant în astrologie

Ţi-ai dorit uneori ca cineva să apară în viaţa ta şi să îţi dea o hartă către succes? Pentru unii fericirea vine din bani sau putere, pe când pentru alţii echilibrul vine din familie sau dragoste.

Numai de bine. Ce sunt Nodurile Lunare. Interviu cu Dezideriu, consultant în astrologie
03 Mar 2020   •   16:48

Dacă nu ai nicio idee ce înseamnă pentru tine succesul, fericirea sau echilibrul, încercăm să te ajutăm noi. Îţi facem cunoştinţă cu Nodul Nord în astrologie. Te vom ajuta să îţi găseşti uşor această coordonată, nu îţi face griji!

Nodurile Lunare nu sunt niște elemente fizice pe care putem să le arătăm sau le vedem, ele sunt niște puncte matematice care se calculează în funcție de traiectoria Lunii în jurul pământului și în funcție de traiectoria pamântului în jurul Soarelui. Unde se intersectează, acolo găsim Nodurile Lunare. 

Nodul Lunar se calculează în funcție de zi, lună, an și ora de naștere. 

Nodul Nord este întro anumită constelație care se schimbă o dată la 18 luni, indiferent de zodie sau ascendent. Ele ne dau niște indicii despre ce am făcut noi în viața anterioară și ce ne-am propus astrologic să facem în viața asta. 

Sunt importante întro astogramă natală. Nodul Nord ne poate da niște idei despre tendințele noastre, calități. 

Ce sunt Nodurile Lunare. Interviu cu Dezideriu, consultant în astrologie

×
Subiecte în articol: Numai de bine noduri lunare
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close