Antena 3 CNN Ziua Națională Semnificaţia zilei de 25 martie pentru poporul grec | Jean Valvis: "Sărbătoreşte cu tot sufletul şi cu toată inima"

Semnificaţia zilei de 25 martie pentru poporul grec | Jean Valvis: "Sărbătoreşte cu tot sufletul şi cu toată inima"

Jean Valvis, unul dintre cei mai mari creatori de branduri din România, vorbeşte despre semnificaţia zilei de 25 martie pentru poporul elen.

Semnificaţia zilei de 25 martie pentru poporul grec | Jean Valvis: "Sărbătoreşte cu tot sufletul şi cu toată inima"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    25 Mar 2024   •   13:04

Cu ocazia zilei Naţionale a Greciei, Jean Valvis, unul dintre cei mai mari creatori de branduri din România, a vorbit despre semnificaţia zilei de 25 martie pentru poporul elen.

"Sărbătoreşte cu tot sufletul şi cu toată inima, dar şi cu nişte evenimente culturale care vor avea loc la Atenul Român. Va fi un concert mare pentru că sărbătorim. Ne aducem aminte de oamenii care acum 200 şi ceva de ani spuneau: Mai bine o oră de viaţă liberă, decât 40 de ani de sclavie şi puşcărie", a spus acesta.

După mai bine de 200 de ani, sloganul rămâne viu și foarte actual, pentru că în continuare tirania n-a dispărut de pe pământ și chiar aici, aproape de noi, constatăm cât de mult rău poate să facă.

Acest război poate să devină și oportunitatea de restrânge relațiile la toate nivelele întra România și Grecia. Să descoperim noi oportunități de colaborare, cum este cea energetica. Poate să fie la nivel de infrastructură, la nivel digital.", a mai spus Jean Valvis.

×
Subiecte în articol: Jean Valvis zi naţională Grecia
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close