Antena 3 CNN Actualitate "Acest tiran nu se gândeşte decât să ucidă şi condamn politica sa dictatorială, nedemnă de un stat membru UE". Brigitte Bardot îl atacă dur pe Traian Băsescu

"Acest tiran nu se gândeşte decât să ucidă şi condamn politica sa dictatorială, nedemnă de un stat membru UE". Brigitte Bardot îl atacă dur pe Traian Băsescu

"Acest tiran nu se gândeşte decât să ucidă şi condamn politica sa dictatorială, nedemnă de un stat membru UE". Brigitte Bardot îl atacă dur pe Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: chatterbusy.blogspot.com
11 Sep 2013   •   19:33

Brigitte Bardot îl atacă dur pe Traian Băsescu, spunând că preşedintele României are „o politică dictatorială”. Actriţa a mai spus că preşeditnele Băsescu „se gândeşte doar să ucidă” , fâcând referire la situaţia câinilor maidanezi din România.

"Acest tiran nu se gândeşte decât să ucidă şi condamn politica sa dictatorială, nedemnă de un stat membru al Uniunii Europene. S-o crede pe vremea lui Ceauşescu!" a declarat Bardot într-un interviu acordat Agenţiei France-Presse.

Actriţa a reamintit că "în anul 2000, Traian Băsescu a contribuit la eşecul programului de sterilizare a câinilor din Bucureşti".

Brigitte Bardot a făcut apel la "parlamentarii şi senatorii care încă pot anula, înaintea promulgării, această lege arbitrară, să nu permită comiterea acestui genocid al animalelor".

Fundaţia Brigitte Bardot anunţa că studiază recursurile posibile la nivel naţional şi european pentru a împiedica "uciderea" câinilor maidanezi, după ce Parlamentul român a aprobat legea care permite eutanasierea câinilor fără stăpân.

×
Subiecte în articol: caini maidanezi eutanasiere caini
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close