Antena 3 CNN Actualitate Black Friday 2023. Data la care încep marile reduceri în România și magazinele participante

Black Friday 2023. Data la care încep marile reduceri în România și magazinele participante

Principalii retaileri din România se pregătesc pentru ediția din 2023 a Black Friday, cel mai important eveniment de vânzări al anului.

Black Friday 2023. Data la care încep marile reduceri în România și magazinele participante
Sursa foto: Getty Images I Burak Karademir
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Oct 2023   •   09:43

Unii retaileri din România au început deja reducerile de Black Friday.

eMAG, cel mai mare comerciant din țară, a confirmat că Black Friday va avea loc pe 10 noiembrie 2023, cunoscută drept Vinerea Neagră.

Fashion Days, divizia de modă a eMAG, se așteaptă să înceapă reducerea prețurilor începând cu 6 noiembrie, conform surselor din industrie.

evoMAG a lansat deja campania de reduceri, care se va desfășura între 27 octombrie și 27 noiembrie, cuprinzând patru valuri de oferte cu reduceri.

Citește și: Începe să te pregătești de sărbători cu decorațiuni la prețuri prietenoase

Compania oferă discounturi de până la 75% la peste 330.000 de produse, dublându-și numărul de produse cu discount față de Black Friday-ul din anul precedent.

evoMAG estimează o creștere de aproximativ 15% a vânzărilor în perioada Black Friday 2023, în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent.

Altex nu a dezvăluit încă data exactă a evenimentului, dar Directorul Achizițiilor Altex România, Raul Filip, a indicat la Retail Arena că va avea o durată de trei săptămâni și cel mai probabil se va desfășura în luna noiembrie.

Flanco nu a stabilit încă o dată oficială pentru Black Friday.

Notino, un brand specializat în cosmetice, va găzdui evenimentul Black Friday pe 24 noiembrie 2023.

Black Friday a devenit o ocazie pentru comercianți să-și stimuleze vânzările înainte de sezonul sărbătorilor, și pentru consumatori să economisească bani.

Cu toate acestea, această zi a fost criticată uneori pentru aglomerație și comportamentul frenetic al cumpărătorilor.

Este recunoscută pentru ofertele și reducerile semnificative oferite de comercianți la o gamă variată de produse, cum ar fi electronice, îmbrăcăminte, electrocasnice, jucării și multe altele.

Black Friday a devenit un eveniment major în calendarul de cumpărături, atrăgând un număr mare de consumatori dornici să profite de reduceri și să înceapă cumpărăturile de Crăciun sau să-și satisfacă nevoile personale la prețuri mai mici.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close