Antena 3 CNN Actualitate Carmen Harra, previziuni sumbre pentru anul 2024: "Aşa putem aduce lumina divină în mijlocul haosului"

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru anul 2024: "Aşa putem aduce lumina divină în mijlocul haosului"

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a lansat recent noi previziuni pentru anul 2024, care se anunţă un an karmic ce poate aduce la lumină experiențele trecutului nostru colectiv. Soluţii pentru a atrage ajutorul divinității în aceste vremuri tulburi.

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru anul 2024: "Aşa putem aduce lumina divină în mijlocul haosului"
Sursa foto: Instagram Carmen Harra
de Claudia Popovici    |    29 Oct 2023   •   04:00

Potrivit lui Carmen Harra, anul 2024 poate debuta sub incidența unor mai multe conflicte, mai ales că avem deja în desfășurare două războaie în Ucraina şi în Israel

Rugăciunea, credința şi speranța într-un deznodământ mai bun, ar putea fi, potrivit lui Carmen Harra, armele noastre cele mai puternice pentru ca divinitatea să ne susţină şi să ne protejeze în acest 2024 karmic.

"În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm!

Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a spus pentru Ciao.ro Carmen Harra.

"Aşa putem aduce lumina divină în mijlocul haosului"

În acest context, Carmen Harra ne recomandă tuturor un trai într-o energie cât mai înaltă cu activități care ne pot aduce bucurie şi ne pot muta atenţia de la aceste vremuri tulburi.

"Exercițiile fizice și dansul sunt cruciale pentru menținerea stării de bine mentale și fizice, indiferent de vârstă şi putem să aducem lumina divină în mijlocul haosului", spune aceasta.

×
Subiecte în articol: carmen harra previziuni razboi mondial
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close