Antena 3 CNN Actualitate Misterul morţilor încurcaţi de la Spitalul Floreasca se adânceşte

Misterul morţilor încurcaţi de la Spitalul Floreasca se adânceşte

Misterul morţilor încurcaţi de la Spitalul Floreasca se adânceşte. Bărbatul înmormântat din greşeală de altă familie, a fost deshumat. Aşa s-a descoperit, că sacul în care se afla trupul, avea trecut pe el numele corect. În timp ce familia a reuşit în sfârşit să îl îngroape acolo unde îi pregătise locul de veci, anchetatorii se luptă în continuare să descurce iţele acestei situaţii.

Misterul morţilor încurcaţi de la Spitalul Floreasca se adânceşte
de Iulia Gorgorin    |    05 Ian 2021   •   19:06

Sub ochii rudelor şi ai criminaliştilor, bărbatul înmormântat din greşeală de o altă familie, a fost deshumat.

Ce au descoperit anchetatorii pe sacul în care se afla cadavrul

Anchetatorii au fost şocaţi, să vadă că pe sacul în care se afla cadavrul era o etichetă cu numele corect al decedatului, Anton Păuna şi nu Emil Plătică, aşa cum scria pe cruce.

Anton Păuna a fost apoi îngropat din nou, de data aceasta la Străuleşti, unde familia avea pregătit locul de veci.

Celălalt decedat, Emil Plătică, va fi înmormântat peste câteva zile. Între timp, procurorii continuă ancheta pentru a vedea cine este de vină pentru încurcarea cadavrelor.

Cum s-a produs încurcătura şocantă

Încurcătura s-ar fi produs la Spitalul Floreasca din Capitală, unde trupul persoanei decedate de COVID ar fi fost dat altei familii. 

Situaţia ciudată a avut loc după ce familia unui pacient mort de COVID-19 la Spitalul Floreasca din Capitală, a fost anunțată că trupul neînsuflețit nu a fost găsit în unitatea sanitară.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, spune că pe 31 decembrie 2020, au fost doi decedați, iar una dintre familii a ridicat un cadavru.

"Foarte probabil, cele două cadavre au fost încurcate, iar cel care a fost predat este al celor care îl caută acum. Se va face și o anchetă a Poliției, pentru că trebuie exhumat cadavrul și dat familiei în drept” , declara purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, la Antena 3.

 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close