Antena 3 CNN Actualitate Educație Se dau 13.500 de euro, bursă pentru studenții români. Condițiile îndeplinite pentru a beneficia de bani

Se dau 13.500 de euro, bursă pentru studenții români. Condițiile îndeplinite pentru a beneficia de bani

Ministerul Cercetării Inovării și Digitalizării a anunțat că va oferi burse în valoare de 13.500 de euro pentru studenții români, dacă aceștia îndeplinesc anumite condiții.

Se dau 13.500 de euro, bursă pentru studenții români. Condițiile îndeplinite pentru a beneficia de bani
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    08 Ian 2024   •   21:25

Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan a anunțat astăzi deblocarea burselor "Ștefan Obobleja”, prin care 100 de studenți din România vor putea beneficia fiecare de 13.500 de euro pentru cercetare.

"Am deblocat Bursele Ștefan Odobleja: 100 de tineri români geniali vor beneficia de 13.500 euro fiecare, pentru activitatea de cercetare.

Finanțăm cu 7 milioane de lei tinerii specialiști români, prin acest program competitiv de burse ce poartă numele savantului Ștefan Odobleja, ale cărui cercetări au contribuit la dezvoltarea ciberneticii”, a transmis ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Se taie transportul gratuit pentru elevi, în 19 județe din țară. Data de la care copiii vor plăti pentru a merge la școală

Depunerea cererilor de finanţare se realizează într-o singură etapă, folosind platforma de depunere online https://uefiscdi-direct.ro.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close