Antena 3 CNN Actualitate El este principalul suspect în cazul uciderii femeii găsite pe un câmp, lângă Autostrada A1

El este principalul suspect în cazul uciderii femeii găsite pe un câmp, lângă Autostrada A1

Cetățeanul turc suspectat de uciderea femeii găsite pe un câmp de lângă Autostrada A1 a fost reținut după mai multe ore de audieri.

de Bogdan Borza    |    12 Apr 2024   •   09:45

Bărbatul urmează să fie dus astăzi în fața Instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, fiind acuzat de omor. 

Acesta este principalul suspect în cazul uciderii femeii găsite, cu câteva zile în urmă, pe un câmp de lângă autostrada A1.

Perchezițiile la domiciliul bărbatului au durat mai bine de 14 ore. Polițiștii, jandarmii și procurorii au închis toată strada pe care se afla locuința bărbatului și au căutat probe. 

În cele din urmă, în casa bărbatului au fost găsite urme de sânge, iar, în urma probelor, s-a stabilit că ADN-ul corespunde cu cel al victimei. 

În Galeria Foto de mai jos puteți vedea imagini cu cetățeanul turc, principalul suspect în cazul uciderii femeii

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Polițiștii au percheziționat și cele două mașini ale bărbatului. 

Pe perioada întregii zile, bărbatul a refuzat să colaboreze cu anchetatorii. Inițial, acesta a declarat că nu vorbește limba română, însă nici după ce i-a fost adus un traducător, cetățeanul turc nu a vrut să scoată nicio vorbă. 

Acesta  a devenit principalul suspect în cazul uciderii Mirelei, după ce apropiații au declarat în fața anchetatorii că, înainte de dispariție, femeia le-a comunicat că merge să se întâlnească cu el.

Potrivit anchetatorilor, crima ar fi avut loc chiar în locuința turcului. După ce ar fi ucis-o pe Mirela, suspectul i-ar fi transportat cadavrul până pe Autostrada București - Pitești, în zona kilometrului 62, acolo unde a rămas timp de aproape o lună, până a fost găsit de un trecător. 

×
Subiecte în articol: crima autostrada a 1
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close