Antena 3 CNN Actualitate Inedit Au făcut o poză la pescuit, fără să aibă habar de prădătorul uriaș care pândea în spatele lor. Degeaba au fost alertați de fotograf. „Mai sunt în viață?”

Au făcut o poză la pescuit, fără să aibă habar de prădătorul uriaș care pândea în spatele lor. Degeaba au fost alertați de fotograf. „Mai sunt în viață?”

Au făcut o poză la pescuit, fără să aibă habar de prădătorul uriaș care pândea în spatele lor. Degeaba au fost alertați de fotograf. „Mai sunt în viață?”
Sursa foto: Foto: Pixabay
09 Oct 2019   •   12:15

Doi bărbați care pescuiau la marginea unui pârâu din Alaska erau atât de captivați de expediția lor, încât nu și-au dat seama că se află într-un mare pericol.

O fotografie cu cei doi arată cât de aproape au fost de o tragedie, având în vedere că în spatele lor pândea un urs flămând.

Fotografia a fost făcută de Robert Hawthorne, la un pârâu din Parcul Național Katmai. Fotograf cu experiență în natură, acesta i-a alertat imediat pe temerarii cu undițe în mână, însă bărbați nu au părut deloc impresionați de prezența ursului din spatele lor, scrie Dailymail.co.uk.

Spre norocul pescarilor, ursul pare mai degrabă interesat de captura de pește, nu de oameni.

”Nu îmi vine să cred! Mai sunt în viață?” sunt câteva dintre comentariile celor care au aflat povestea incredibilă.

După ce s-a convins că nu poate șterpeli nicio coadă de pește, ursul s-a făcut nevăzut în pădure.

 

×
Subiecte în articol: urs pescari Alaska peste
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close