Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, după atacul armat din Praga: "Sunt îngrozit. România este alături de poporul ceh"

Klaus Iohannis, după atacul armat din Praga: "Sunt îngrozit. România este alături de poporul ceh"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că este consternat de atacul armat din Praga care a dus la pierderea atâtor vieţi nevinovate şi a transmis că România este alături de poporul ceh în aceste momente.

Klaus Iohannis, după atacul armat din Praga: "Sunt îngrozit. România este alături de poporul ceh"
Sursa foto: Facebook/ Administratia Prezidentiala
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Dec 2023   •   20:11

Președintele României, Klaus Iohannis a transmis, joi, condoleanțe familiilor victimelor atacului din Praga, capitala Cehiei, și le-a urat însănătoșire grabnică răniților.

"Sunt îngrozit de împușcăturile de azi din Praga, care au luat atâtea vieți nevinovate”, spune Iohannis, pe X.

Președintele României a transmis condoleanțe familiilor victimelor.

"Exprim cele mai profunde condoleanțe familiilor victimelor și doresc însănătoșire grabnică răniților. România este alături de poporul ceh în aceste vremuri dificile”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: ”Întotdeauna mi-am dorit să ucid” | Mesajul autorului atacului armat din Praga, soldat cu cel puțin 15 morți. A ținut un jurnal online înainte de gestul extrem

Departamentul serviciilor de urgență din Praga a declarat pe platforma de socializare X că 11 persoane au fost ucise, inclusiv atacatorul, iar alte 11 au fost grav rănite.

×
Subiecte în articol: Praga atac armat Klaus Iohannis
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close