Antena 3 CNN Actualitate Lavinia Coţofană, consilier al ministrului Costache, critică modificările făcute de acesta: Este conflict de interese

Lavinia Coţofană, consilier al ministrului Costache, critică modificările făcute de acesta: Este conflict de interese

Lavinia Coţofană, fostul consilier al lui Victor Costache, susţine că l-a avertizat pe ministrul Sănătăţii de modificările pe care le face - în ce priveşte scandalul momentului - precizând că „rolul meu în echipă era să-l ajut să facă totul legal", dar și că i-a atras atenția că este vorba „în mod evident de conflict de interese".

Lavinia Coţofană, consilier al ministrului Costache, critică modificările făcute de acesta: Este conflict de interese
Sursa foto: Foto: facebook/Lavinia Cotofana
de M.Z.    |    31 Ian 2020   •   14:43

"I-am spus că în mod evident este conflict de interese, nu poți să dai ordine care te aruncă direct în conflict. În forma din ordinul de ministru nu se mai regăsesc spitalele private, că probabil s-a speriat, dar în anexe se regăsesc prevederi care sunt pentru spitalele private", a declarat Lavinia Coțofană, referindu-se la ordinul de ministru prin care Victor Costache a încercat să introducă spitalele private în axele prioritate, inclusiv Polisano, clinica la care acesta lucrează, potrivit libertatea.ro.

Ministrul Costache și secretarul de stat Horaţiu Moldovan lucrează în spitale private. Reglementările lor ajută aceste spitale, care au primit acces nerestricționat la programele naționale de sănătate, programe în valoare de 1,3 miliarde de euro pe an.
 

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close