Antena 3 CNN Actualitate Locale Copilul de 12 ani, dispărut la Botoşani, a fost găsit

Copilul de 12 ani, dispărut la Botoşani, a fost găsit

Un copil în vârstă de 12 ani a fost dispărut de mai bine de 24 de ore de la domiciliul său, din satul Orășeni Deal, comuna Curtești, județul Botoșani. Băiatul a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors acasă.

Copilul de 12 ani, dispărut la Botoşani, a fost găsit
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mar 2024   •   09:11

Update:11:39 După mai bine de 12 ore de căutări, poliţiştii din Botoşani au dat de copil într-un parc al oraşului, fără să fie victima vrreunei infracţiuni. 

 "După 12 ore de căutări, acesta a fost identificat de căre poliţişti, într-un parc din municipiul Botoşani. În acest moment este în afara oricărui pericol, iar pe timpul cât a lipsit de la domiciliu nu a fost victima vreunei infracţiuni. Urmează să stabilim cu exactitate care sunt împrejurările care l-au determinat pe acesta să părăsească domiciliul", a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Ştirea iniţială Poliția din Botoșani a fost alertată în legătură cu dispariția unui minor în vârstă de 12 ani din satul Orășeni Deal, comuna Curtești. Avieriței Denis a fost văzut ultima dată ieri, 11 martie, când a plecat spre școală, dar nu s-a întors acasă.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu minorul dispărut.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Denis are aproximativ 1,55 metri înălțime, păr șaten tuns scurt și ochi căprui, cântărind aproximativ 45 de kilograme.

La momentul dispariției, purta o geacă neagră din fâș, pantaloni de trening bleumarin și adidași albi.

Poliția botoșăneană îndeamnă cetățenii care dețin informații despre locația sau starea lui Denis să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție pentru a ajuta la găsirea lui.

×
Subiecte în articol: copil disparut Botoșani Orăşeni Deal
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close