Antena 3 CNN Actualitate Locale Elevul care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova cere schimbarea încadrării juridice | Tatăl Melisei: "Când îl văd, am o repulsie"

Elevul care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova cere schimbarea încadrării juridice | Tatăl Melisei: "Când îl văd, am o repulsie"

Adolescentul care anul trecut a înjunghiat mortal o fată în Grădina Botanică din Craiova cere schimbarea încadrării juridice în dosarul în care este judecat pentru omor calificat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mar 2024   •   07:54

Tribunalul Dolj urmează să ia o decizie în această privinţă la termenul următor, care va avea loc pe 26 martie. Cererea a creat revoltă în rândul familiei fetei ucise, care cere ca tânărul să fie închis pe viaţă.

"Mă aşteptam să ceară orice. Din acea zi, nu am fost capabil să îmi găsesc cuvintele şi să spun ceea ce este în sufletul nostru, în familie. 

În momentul când îl văd, am o repulsie", a mărturisit Flavius Lungu, tatăl Melisei.

"A plecat de acasă cu gândul, supărat, să ucidă. A avut toate probele... Tricoul, cuţitul, masca, mănuşile. Cum poţi să pleci pe stradă? Şi a zis că a vrut doar să îi sperie", a spus Ana Maria Lungu, mama Melisei.

Crima de la Grădina Botanică din Craiova a fost comisă pe 27 iunie 2023, atunci când Melissa, o fată în vârstă de 14 ani, şi Emi, un tânăr în vârstă de 20 de ani au fost atacaţi cu cuţitul de un tânăr, elev la Liceul Militar din Craiova.

×
Subiecte în articol: Grădina botanică Craiova melissa
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close