Antena 3 CNN Actualitate Locale Tatăl Melisei, eleva ucisă la Craiova, a atacat duba în care se afla criminalul fiicei sale | "Nu suporta să vadă oameni fericiți!"

Tatăl Melisei, eleva ucisă la Craiova, a atacat duba în care se afla criminalul fiicei sale | "Nu suporta să vadă oameni fericiți!"

Tatăl Melisei, eleva din Craiova care a fost ucisă anul trecut în Grădina Botanică a orașului, a atacat duba în care asasinul a părăsit tribunalul.

de Loredana Chimoiu    |    29 Feb 2024   •   12:39

În imaginile difuzate de Antena 3 CNN, se vede cum bărbatul, copleșit de durerea pierderii fiicei, dă cu pumnii în caroseria vehiculului și este, cu greu, îndepărtat de jandarmi.

Incidentul a fost precedat de un alt moment încărcat de emoție.

Colegii Melisei s-au adunat cu pancarte în fața instanței de judecată și au cerut închisoare pe viață pentru elevul asasin.

Ancheta derulată în acest dosar a relevat amănunte cutremurătoare: criminalul de 17 ani și-a premeditat, într-adevăr, gestul, dar nu o cunoștea pe victimă.

El le-a spus anchetatorilor că a plecat de acasă cu gândul de a ucide pe cineva și i-a ales pe Melisa și pe prietenul acesteia pentru că "nu suporta să vadă oameni fericiți".

În GALERIA FOTO următoare, imagini de la momentele tensionate petrecute astăzi în fața tribunalului din Craiova:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mama fetei ucise a leșinat pe holul tribunalului

"Astăzi,la cel de-al doilea termen în procesul crimei de la Grădina Botanică din Craiova, a fost audiat elevul de 17 ani de la Liceul Militar, cel care a comis anul trecut această oribilă faptă. Familia Melisei s-a aflat pentru a doua oară față în față cel care a ucis-o pe eleva de 14 ani.

În timpul procesului, mama Meliței nu a mai rezistat: abia ținându-se pe picioare, femeia a ieșit din sala de judecată și a leșinat pe hol a leșinat. Prietenii au sunat imediat la 112, iar o ambulanță a ajuns la fața locului.

Mama Melisei a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, unde a fost stabilizată.

Între timp, procesul s-a încheiat, iar acuzatul a fost scos în dubă din curtea tribunalului.

În acel moment, prietenii elevi ucise, care se adunaseră în fața instanței de judecată, au început să strige 'închisoare pe piață'. Tatăl Melisei s-a desprins dintr-un grup și a tăbărât cu pumnii pe duba penitenciarului.

Mai devreme, în fața magistraților, acest tânăr ar fi dat de înțeles că a comis oribil a crimă pentru că nu-și dorea să vadă oameni fericiți. Vă reamintesc că acest băiat i-a atacat pe Melisa și prietenul ei în Grădina Bor Botanică, fără niciun motiv aparent", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Loredana Chimoiu.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close