Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 15 ani din Rovinari a dispărut fără urmă, după ce a plecat la liceu. Dacă o vedeți, sunați imediat la 112!

O fată de 15 ani din Rovinari a dispărut fără urmă, după ce a plecat la liceu. Dacă o vedeți, sunați imediat la 112!

O adolescentă este căutată de polițiștii din Gorj, după ce a fost dată dispărută de familie. Cristiana a plecat dimineaţă la liceu, însă nu a mai ajuns.

O fată de 15 ani din Rovinari a dispărut fără urmă, după ce a plecat la liceu. Dacă o vedeți, sunați imediat la 112!
Sursa foto: Politie-Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2024   •   16:43

Polițiștii fac apel la populație. În cazul în care știţi ceva de fata de 15 ani sunaţi la 112!

La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați cu privire la faptul că, Doncz Cristiana-Florina, în vârstă de 15 ani, din Rovinari, a plecat de la domiciliu, cu intenția de a se deplasa la Liceul Tehnologic Roșia Jiu, unde nu a mai ajuns și până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: înălțime – 1.65 m, greutate-aproximativ 50 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr şaten, lung, iar pe antebrațul stâng are un semn particular.

La momentul plecării, fata purta pe cap o căciulă de tip bască de culoare neagră, în picioare avea o pereche de teniși cu model floral, un cardigan și o bluză de culoare neagră, pantaloni de tip blue-jeans și un rucsac negru inscripționat.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea minorei, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close