Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie însărcinată, salvată de polițiști, după ce ar fi fost aruncată din mașină de soțul ei. Europol: "Îi felicităm pe colegii noștri"

Femeie însărcinată, salvată de polițiști, după ce ar fi fost aruncată din mașină de soțul ei. Europol: "Îi felicităm pe colegii noștri"

O femeie din județul Caraș Severin a fost dată jos din mașină, în frig, de către soțul ei, după o ceartă. Un echipaj de la Poliția de Frontieră, care se întorcea dintr-o misiune, a intervenit de urgență pentru salvarea viitoarei mame.

Femeie însărcinată, salvată de polițiști, după ce ar fi fost aruncată din mașină de soțul ei. Europol: "Îi felicităm pe colegii noștri"
Sursa foto: Facebook/ Sindicatul Europol
de Roxana Mihăiescu    |    20 Ian 2024   •   15:36

Incidentul a avut loc în cursul zilei de ieri, în dreptul localitătii Armeniș, din județul Caraș Severin. Potrivit declarațiilor femeii, soțul său a dat-o jos din autovehicul, după ce ar fi izbucnit o ceartă între ei.

Femeia nu se mai putea mișca, iar polițiștii au transportat-o la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Cazul a fost semnalat pe pagina de Faceboook a sindicatului Europol.

Citește și: Caz incredibil la Roma: O femeie a rămas gravidă în timpul tranziţiei pentru a deveni bărbat

”Empatia, curajul și spiritul civic sunt doar câteva dintre calitățile pe care trebuie să le aibă un polițist, iar de  asta au dat  dovadă ieri trei dintre colegii noștri din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin în timp ce se întorceau dintr-o misiune de la Timișoara.

Aceștia au observat pe carosabilul DN 70,  în dreptul localitătii Armeniș, din județul Caraș Severin, o femeie căzută, aflată în imposibilitatea de a se deplasa. Polițiștii nu au stat deloc pe gănduri, au oprit de îndată autospeciala de poliție și i-au acordat primul ajutor femeii. 

Empatia, curajul și spiritul civic sunt doar câteva dintre calitățile pe care trebuie să le aibă un polițist, iar de ...

Publicată de Sindicatul Europol pe Vineri, 19 ianuarie 2024

Aceasta era conștientă și le-a precizat acestora că este însărcinată, iar după un conflict spontan cu soțul acesteia, posibill ca aceasta să fi fost aruncată din autovehiculul pe care acesta îl conducea.

La scurt timp a sosit și un echipaj al Poliției din Armeniș care au condus femeia la o unitate spitalicească din localitate.

Verificările au fost continuate de către polițiștii din cadrul Politiei Băile Herculane. Îi felicităm pe colegii noștri pentru modul in care au acționat si pentru gestul de umanitate de care au dat dovadă”, au scris reprezentanții Europol, pe pagina de Facebook.

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24.

 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close