Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu de vegetație lângă Ferma Dacilor. Focul a cuprins sute de metri de teren

Incendiu de vegetație lângă Ferma Dacilor. Focul a cuprins sute de metri de teren

Un incendiu de vegetație a izbucnit lângă Ferma Dacilor. O coloană de fum poate fi văzută deasupra pensiunii care a fost mistuită de flăcări în urmă cu câteva zile.

de Ioana Mircea    |    30 Dec 2023   •   14:54

Update 15.07 Pompierii și echipajul SMURD susțin că au sosit la fața Ferma Dacilor doar pentru a asigura zona, pentru că bate vântul și să nu se distrugă probe din anchetă. Nu arde nimic aici.

Incendiul de vegetație din apropiere s-a extins pe 8 hectare. Acest a fost localizat și urmează ca pompierii să îl stingă în totalitate

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Știrea inițială

În această după amiază, un incendiu de vegetație a izbucnit chiar lângă Ferma Dacilor, care a fost mistuită de flăcări în a doua zi de Crăciun.

Focul se manifestă pe o suprafață de câteva sute de metri. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

Nu se știe la acest moment dacă terenul aparține de Ferma Dacilor. La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, care a stat în jur de 20 de minute în zona în care s-a produs incendiul.

Citește și: Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, își conduce pe ultimul drum fiul de 11 ani, pierit în incendiu

Amintim faptul că astăzi patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, își conduce, pe ultimul drum, fiul de 11 ani pe care l-a pierdut în incendiul de la pensiune, produs în urmă cu câteva zile.

×
Subiecte în articol: Ferma Dacilor incendiu foc
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close