Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă şi fiica ei de 14 ani au fost omorâte într-o casă din Botoşani | Suspectul, rudă cu victimele, a fost reţinut

O mamă şi fiica ei de 14 ani au fost omorâte într-o casă din Botoşani | Suspectul, rudă cu victimele, a fost reţinut

Este anchetă de amploare la Botoşani, unde o mamă şi fiica ei de 14 ani au fost omorâte cu brutalitate într-o casă părăsită. Suspectul a fost reținut azi-noapte de polițiști.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Noi 2023   •   09:19

Suspectul în cazul dublei crime a fost reținut azi-noapte de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani, rudă cu femeia omorâtă, respectiv un nepot mai îndepărtat, potrivit monitorulbt.ro.

Mobilul crimei nu se cunoaște încă. Se pare însă că bărbatul ar suferi de boli psihice.

Citeşte şi: Poliţist din Popeşti Leordeni, înjunghiat de un copil de 14 ani care nu voia să îşi ia medicamentele

Dubla crimă a ieşit la suprafaţă când cele două victime de 46 de ani şi 14 ani din Botoşani au fost găsite fără viaţă în casa unei rude. Potrivit unor surse din anchetă, cel mai probabil ambele victime dormeau când au fost atacate şi mai apoi incendiate.

Citeşte şi: Campion român la K1, găsit mort în casă, la doar 24 de ani. Secretul pe care îl ascundea a ieşit la iveală după o lovitură la cap | "Drum lin către îngeri, campionule!"

"Vestea este foarte tragică. Era o elevă liniştită. Nu era nici fruntea, nici ultima. O elevă de 6, 7, 8. Cuminte", a spus unul dintre profesorii fetet ucise.

Poliţiştii, alertaţi de mătuşa femeii care a dat alarma, au găsit locuinţa încă fumegând. 

Citeşte şi: Noi infomaţii în cazul afaceristului din Sibiu legat de hoţi şi băgat în comă, în propria casă

"Cauza a fost declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat. Cercetările sunt continuate în acest moment pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta, identificare persoanelor care se fac reponsabile de aceasta şi tragerea la răspundere penală", a transmis Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Anchetorii au luat în calcul şi varianta ca autorul crimei să fie soţul femeii, după ce victima plecase de acasă în urma mai multor scandaluri.

Citeşte şi: O tânără a filmat momentul în care iubitul ei o împușcă. "Hai, iubitule, fă-o!"

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24.

×
Subiecte în articol: crimă Botoșani mama fiica suspect victime
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close