Antena 3 CNN Actualitate Locale Șoferul băut și drogat care l-a ucis pe primarul din Grădinari, dat în urmărire internațională | Filmul accidentului din Olt, în ziua de Crăciun

Șoferul băut și drogat care l-a ucis pe primarul din Grădinari, dat în urmărire internațională | Filmul accidentului din Olt, în ziua de Crăciun

Șoferul drogat și beat, care a provocat un grav accident rutier în Olt, soldat cu moartea primarului din Grădinari și rănirea altor persoane, a fost dat în urmărire internațională, după ce a reușit să fugă din țară.

Șoferul băut și drogat care l-a ucis pe primarul din Grădinari, dat în urmărire internațională | Filmul accidentului din Olt, în ziua de Crăciun
Sursa foto: Captură video
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Ian 2024   •   12:11

Șoferul în vârstă de 31 de ani, din Slatina, autorul accidentului produs în ziua de Crăciun, a profitat de zilele libere de sărbători și a fugit din țară.

Știa că este cercetat, așa că imediat după Crăciun a părăsit România, motiv pentru care autoritățile au emis un mandat de urmărire internațională.

Rudele primarului care a murit în urma acestui accident, dar și cele ale victimelor implicate, sunt revoltate pe autorități, deoarece se întreabă cum a fost posibil ca șoferul să scape.

Polițiștii nu l-au reținut pe tânăr la momentul accidentului, pentru că așteptau rezultatele probelor de sânge.

Citește și: A murit primarul unei comune din județul Olt, într-un accident rutier produs în seara de Crăciun, soldat cu șapte victime

Amintim că, în ziua de Crăciun, șoferul a intrat în plin într-o ambulanță privată, în care se aflau șase pacienți, printre care și primarul din Grădinari. Toți au ajuns la spital, însă primarul a decedat a doua zi.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, reieşind că şoferul de pe ambulanță nu consumase alcool, în timp ce şoferul din Slatina avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aer expirat.

Şoferul din Slatina a fost testat pozitiv şi pentru prezenţa unor substanţe psihoactive.

 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close