Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr băut și drogat a creat panică într-un oraș întreg: A amenințat că se aruncă de la etajul 5 al unui bloc, după ce a plecat nemulțumit dintr-un magazin

Un tânăr băut și drogat a creat panică într-un oraș întreg: A amenințat că se aruncă de la etajul 5 al unui bloc, după ce a plecat nemulțumit dintr-un magazin

Scene incredibile au avut loc într-un cartier din Târgu Mureș. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, băut și drogat, a amenințat personalul unui magazin cu un cuțit, pentru că nu a fost mulțumit de serviciile oferite.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2024   •   10:15

Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă. După scandalul provocat în fața magazinului, unde a amenințat cu un cuțit mai mulți angajați, pe urmele bărbatului au plecat zeci de polițiști în încercarea de a-l prinde.

”A vorbit vulgar și ne-a amenințat și a blocat tot accesul. Avea cuțitul în mână. Era cu unul gras după el, dar ăla era și mai beat”, spune angajata magazinului.

Cei care îl cunosc susțin că nu e prima dată când tânărul recurge la astfel de gesturi.

”Este un recidivist și un băiat necalculat. E ceva ieșit din comun”, spune un localnic.

Individul s-a întors acasă și a amenințat că se aruncă de la etajul 5 al blocului. Înainte de a face asta, tânărul a spart mai multe geamuri. 

După mai multe ore de negocieri cu un specialist, acesta a fost dat jos și mai apoi a fost transportat la unitatea medicală în vederea evaluării stării sale și acordării îngrijirilor de specialitate, iar, ulterior, la o clinică de psihiatrie. 

Individul, cunoscut cu probleme din cauza drogurilor, s-a ales cu dosar penal. 

×
Subiecte în articol: tanar drogat Târgu Mureș amenintari
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close