Antena 3 CNN Actualitate Locale Un arab ar fi incendiat mașina unei doctorițe din Iași

Un arab ar fi incendiat mașina unei doctorițe din Iași

Un arab ar fi incendiat mașina unei doctorițe din Iași
Sursa foto: Foto: freeimages.com
05 Mai 2017   •   19:37

Maşina unei doctoriţe din Iași a fost incendiată cu un cocktail Molotov, iar principalul suspect este un student arab, potrivit Ziarul de Iași.

Cadrul medical a reușit să facă rost de filmările înregistrate de camerele de supraveghere de la magazinele din zonă, iar vecinii spun că este un arab care studiază medicina.

Un arab mi-a dat foc la ma­şină, toată lumea ştie cine este persoana respectivă, însă poliţia nu face nimic. (…) A incediat-o fără să mă cu­noască, fără niciun motiv. Am înţeles că face parte dintr-un partid arab. Eu am vecini arabi care mi-au spus ei cine este făptaşul. Mi-au spus că nu pot da declaraţii la poliţie. Mi-a spart un geam şi mi-a aruncat în interior un cocktail Molotov. Maşina a ars total. Au fost pompierii, a fost poliţia, iar aceştia din urmă m-au anunţat pe mine, la ora 7 dimineaţa“, a povestit Monica Holicov, proprietara autoturismului.

„Poliţiştii au luat filmările de la toate magazinele din zonă. Poate fi recunoscut după haine, după fizic, după mers, Iniţial am crezut că este o răzbunare, însă nu este acest lucru. Este ceva mult mai banal, omul a vrut să facă ceva rău. A avut el chef să incendieze o maşină. Poliţia l-a luat la întrebări pe tânărul arab, iar acesta a spus că nu el este cel care a dat foc. Oare poliţiştii chiar au încredere în el?“, se întreabă doctoriţa.

×
Subiecte în articol: Iași masina incendiat foc doctorita
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close