Antena 3 CNN Actualitate Lovitură înainte de Florii: O tonă de peşte confiscată în Capitală!

Lovitură înainte de Florii: O tonă de peşte confiscată în Capitală!

Peste o tonă de peşte a fost conficată din magazinele bucureştene, chiar înainte de duminica Floriilor, când în mod tradiţional se consumă acest aliment.

Lovitură înainte de Florii: O tonă de peşte confiscată în Capitală!
Sursa foto: Getty Images | Jinli Guo
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2023   •   10:13

Cu doar câteva zile înainte de Florii, polițiștii din Capitală au făcut razii în piețe, pentru a-i prinde pe cei care încearcă să vândă pește, fără a respecta legea.

Opt societăţi comericiale au fost amendate cu 53.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale.

În total, poliţiştii însoţiţi de inspectorii sanitari veterinari şi de comisarii de la Protecţia Consumatorului au ridicat o tonă şi 300 de kilograme de peşte şi produse din peşte de la cele opt firme.

"La data de 6 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor – Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor București, precum și lucrători din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea București-Ilfov, au organizat și desfășurat controale economico-financiare, asupra activității comerciale a opt societăți de pe raza Municipiului București care au ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul al peștelui, în contextul Sărbătorilor Pascale, potrivit Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi: Mâncare expirată, ploșnițe și râie la azilele de bătrâni. Controalele s-au sfârșit cu amenzi de mii de lei

Verificările sunt continuate cu privire la întreaga activitate a societăților implicate, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale.

 

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close