Antena 3 CNN Actualitate Mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, arestată preventiv pentru 30 de zile. Este acuzată că a încercat să șantajeze martorii din dosar

Mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, arestată preventiv pentru 30 de zile. Este acuzată că a încercat să șantajeze martorii din dosar

Mama lui Vlad Pascu, arestată preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Magistrații de la Tribunalul București. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Sep 2023   •   16:31

Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Femeia este cercetată pentru că ar fi săvârșit infracțiuni contra înfăptuirii justiției, adică ar fi încercată să mituiască mai multe persoane care au calitatea de martor în acest dosar, ba chiar ar fi amenințat aceste persoane, astfel încât acestea să dea declarații favorabile pentru fiul său.

Vlad Pascu organiza în locuința sa petreceri unde se consumau diferite droguri, iar o parte din acestea ar fi fost furnizate chiar de Miruna Pascu, după cum ar fi declarat o martoră în dosar.

Vineri după-amiază, mama lui Vlad Pascu a fost dusă la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Stenograme cu mama lui Vlad Pascu: Și-a asigurat fiul că intervine pentru condițiile din penitenciar

Femeia a fost reținută joi seară, pentru 24 de ore, pentru împiedicarea înfăptuirii justiției.

"A dat o declarație completă în cursul urmăririi penale. Instanța s-a pronunțat și a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Am formulat contestație. 
Nimeni nu-și dorește să treacă prin astfel de momente, toată familia este implicată în dosar. 

Fostul soț, Mihai Pascu este sub imperiul unei măsuri preventive a controlului judiciar.

Vlad Pascu este arestat. Miruna Pascu este arestată. Mai au un copil minor care a rămas singur acasă, este o situație dramatică", a spus Adrian Bendeac, avocatul familiei Pascu.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu miruna pascu arest preventiv
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close