Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Maia Sandu au participat la un eveniment desfășurat la Ateneul Român sub patronajul Parlamentului European

Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Maia Sandu au participat la un eveniment desfășurat la Ateneul Român sub patronajul Parlamentului European

Un eveniment desfășurat la Ateneul Român i-a adus laolaltă pe premierul României, pe președintele Senatului și pe președinta Republicii Moldova.

Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Maia Sandu au participat la un eveniment desfășurat la Ateneul Român sub patronajul Parlamentului European
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mar 2024   •   21:12

Antena 3 CNN a difuzat imagini cu Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Maia Sandu participând, marți seară, la Gala CONAF "Women in Economy".

Prezența celor doi lideri politici români, împreună, în public, este notabilă în contextul în care formațiunile lor politice poartă discuții pentru un eventual candidat comun la Primăria Capitalei și pregătesc listele comune pentru alegerile europarlamentare.

La rândul său, Maia Sandu se află la București pentru a participa la Congresul Partidului Popular European, care se desfășoară pe 6 și 7 martie. 

Cu această ocazie, în Capitala României se vor afla peste 1.500 de delegați din 44 de țări şi 13 șefi de state și guverne.

Eveniment sub patronajul Parlamentului European la Ateneul Român

La evenimentul de marți seară, de la Ateneu, au fost prezenți și alți lideri politici, dar și numeroși reprezentanți ai mediului de afaceri.

Organizată de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) sub patronajul Parlamentului European, ediția a șasea a Galei "Women In Economy" s-a dorit a fi cel mai important eveniment de recunoaștere a personalităților feminine cu rezultate notabile în diferite domenii-cheie ale societății românești.

"Înaltul patronajul conferit în premieră de Parlamentul European, sub îndrumarea președintei Robertei Metsola, confirmă statutul Galei 'Women In Economy' ca eveniment de referință în peisajul consolidării valorilor democratice europene și al inițiativelor inovatoare în promovarea egalității de gen.

În acest context, CONAF și-a asumat rolul de pionierat în promovarea antreprenoriatului feminin, demonstrând că, prin unitate, dedicare și viziune, barierele pot fi depășite, iar Gala 'Women In Economy' capătă o nouă valență, aceea de catalizator pentru schimbarea mentalităților și adoptarea unei viziuni strategice pe termen lung pentru o societate durabilă", se menționează pe site-ul CONAF.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close