Antena 3 CNN Actualitate Miron Mitrea, prima reacţie după ce un angajat i-a incendiat casa de vacanţă din Delta Dunării: "Era un fost călugăr care și-a dat demisia. Un tip foarte vesel"

Miron Mitrea, prima reacţie după ce un angajat i-a incendiat casa de vacanţă din Delta Dunării: "Era un fost călugăr care și-a dat demisia. Un tip foarte vesel"

Avem mărturia exclusivă a fostului ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a cărui casă de vacanță din Delta Dunării a fost incendiată.

Miron Mitrea, prima reacţie după ce un angajat i-a incendiat casa de vacanţă din Delta Dunării: "Era un fost călugăr care și-a dat demisia. Un tip foarte vesel"
de Mia Lungu    |    07 Sep 2023   •   08:22

Focul a fost pus de un angajat aflat sub influența alcoolului şi care era în depresie. Individul a fost reținut după ce și-a recunoscut fapta şi susţine că a pus focul din invidie.

"Un flăcău care era pe acolo de multă vreme a dat foc la casă. Nu era angajatul meu personal, era angajat de unul dintre partenerii mei de acolo. Acolo erau șapte proprietăți cu șapte proprietari, care făcusem acolo așa o rezidență. Erau niște garsoniere, niște apartamente cu două camere și mergem în vacanță acolo, destul de des.

Era un fost călugar care stătea acolo și care ocupa de curte, de grădina, de iarbă, de flori. Era un tip foarte vesel, râdea tot timpul, dar trebuia ținut departe de băutură și stătea departe de băutură. Când mai bea o mai lua alandala, dar nu dăcea prostii, nu era violent. Nu a fost niciodată violent cu noi, s-a mai certat cu câte un vecin.

A dat foc și le-a pus la toți că a dat foc că e supărat pe mine.

Nu era foarte deștept, nu era un geniu. Era un fost călugăr care și-a dat demisia și, pentru că maică-sa stătea acolo într-o garsonieră la noi, a venit și stat cu maică-te și l-am angajat până la urmă.

Cred că era supărat că eu îi spuneam mereu să nu bea acolo. Era un bar care nu era încuiat și el știa că barul este urmărit cu niște camere ca să nu bea el, că eu le-am pus. Nu era nicio cameră. Din cauza asta că nu putea să bea, când s-a îmbătat a hotărât că eu sunt vinovat și a dat foc la tot. Dar nu a dat foc numai la camera mea, a pus foc în toate apartamentele. Era singur acolo, că plecase toată lumea.

Cu criminalii în serie și cu nebunii, piromanii, n-ai cum. N-a dat niciun semn. Din contră, când trebuia făcut un foc să ardă primăvara în grădină, niciodată nu dădea foc, trebuia să merg eu acolo să stau lângă el.", a povestit Miron Mitrea, la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close