Antena 3 CNN Actualitate "Suntem pe străzi. Acum stăm prin parc" | O familie din Buzău a pierdut toată averea la păcănele

"Suntem pe străzi. Acum stăm prin parc" | O familie din Buzău a pierdut toată averea la păcănele

Patima păcănelelor a lăsat pe drumuri un cuplu de buzoieni. Adrian Crăciun şi soția sa, Constanța, stau acum prin parcuri.

"Suntem pe străzi. Acum stăm prin parc" | O familie din Buzău a pierdut toată averea la păcănele
Sursa foto: pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Sep 2023   •   16:43

Cu peste 12 ani în urmă, bărbatul de 52 de ani a picat în patima jocurilor de noroc.

"E boală asta și greu îmi revin din ea. Acum intru mai rar în sălile de jocuri, dar pentru că nu mai am bani, nu de altceva. Simt uneori nevoia să intru doar pentru o bere sau o cafea. Acum trei luni de zile, nu m-am putut abține și am pierdut 16 milioane de lei vechi la păcănele", a spus Adrian.

"Eu nu am copii, dar pentru cei care au și pierd banii la păcănele e foarte greu să vezi că nu ai să le dai de mâncare a doua zi, pentru ca bărbată-tu să bage toți banii la păcănelele astea", spune Constanța, potrivit Adevarul.

Aparatele din cazinouri i-au luat lui Adrian toți banii primiți după o moștenire. După decesul părinților, el și frații săi au vândut un apartament, apoi o garsonieră, de pe ambele proprietăți revenindu-i lui Adrian circa 100.000 de lei. Toți banii au ajuns în conturile unor săli de pariuri și jocuri de noroc.

Adrian a câștigat cel mai mult în jur de 4.000 de lei, dar avea impresia că urmează în sfârșit marele premiu.  

"Ai mereu așteptarea asta că vine câștigul care îți va schimba viața. Dar e o păcăleală. Când te prind la ei, în sălile de jocuri, parcă reușesc cumva să te vrăjească, cu un whisky, cu o cafea, cu o bere, după care nu mai știi de tine, nu mai știi ce oră e, dacă e zi, dacă e noapte. Am impresia că pun și ceva în alcool", este de părere Adrian.

Viciul bărbatului i-a aruncat pe amândoi în sărăcie. "Noi am pierdut mult de tot, o avere, și de aceea suntem pe străzi. Acum stăm prin parc, pentru că în casa pe care o avem la Smeeni nu se poate sta, nu avem curent, nimic. Nu avem deloc condiții pentru că soțul meu a pierdut tot la aparate.

În oraș, mai ajut niște femei la menaj, soțul mai merge și el cu ziua în construcții", a mai spus Constanța.

 

×
Subiecte în articol: pacanele jocuri de noroc Buzau avere
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close