Antena 3 CNN Actualitate Panou digital în Slobozia prin care primăria comunică oamenilor informaţii importante şi noutăţi despre proiecte

Panou digital în Slobozia prin care primăria comunică oamenilor informaţii importante şi noutăţi despre proiecte

Un ecran digital al Phoenix Media a fost instalat și lansat în Slobozia în luna octombrie, iar primăria îl va folosi pentru a transmite mesaje importante. Acest ecran devine parte din transformarea digitală a orașului Slobozia și susține dezvoltarea comunităților inteligente în România.

Panou digital în Slobozia prin care primăria comunică oamenilor informaţii importante şi noutăţi despre proiecte
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    30 Oct 2023   •   12:30

Noul panou outdoor digital instalat la Slobozia (panoul Phoenix Media cu numărul 106) devine o platformă de comunicare care redefinește relația dintre primărie și cetățeni.

"Am creat un ecosistem digital care îmbunătățește calitatea vieții și promovează incluziunea. Panoul este un pas important către un viitor în care tehnologia ajută la crearea unei societăți mai echitabile și durabile", a declarat Dio Boacă, CEO Phoenix Media.

Acest panou va servi drept canal de comunicare direct între primărie și cetățeni, permițând autorităților să publice informații în timp real, să își creeze campaniile de informare și să acceseze datele cu numărul de persoane care au văzut campaniile și anunțurile în timp real.

Locuitorii orașului vor avea acces la informații rapide despre evenimente locale, știri de interes public și alte anunțuri importante pentru comunitate, cum ar fi condițiile meteo sau schimbări privind circulația auto, lucrări pe domeniul public etc. Aceasta nu doar îmbunătățește transparența, dar și încurajează participarea civică.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Panoul Phoenix Media #106 - informare și participare activă

Primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare, împărtășește entuziasmul și vede această colaborare ca pe un catalizator pentru viitoare proiecte de digitalizare în transport, educație și alte domenii.

"Am mari planuri pentru Slobozia, iar acest panou este doar începutul.

Ne uităm către surse de finanțare care pot ajuta comunitatea noastră și către proiecte dedicate tinerilor, nativilor digitali", a declarat primarul.

Pe lângă acest proiect, Phoenix Media și Asociația Română pentru Smart City (ARSC) au stabilit un parteneriat strategic pentru a accelera transformarea digitală în România.

Acest parteneriat subliniază potențialul pe care tehnologia îl are de a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor și de a aduce mai multă transparență în guvernarea locală.

Tehnologia și colaborarea pot duce la schimbări semnificative în viața urbană, făcând din noul panou Phoenix Media un veritabil instrument de comunicare și participare civică.

×
Subiecte în articol: slobozia Phoenix Media
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close