Antena 3 CNN Actualitate Restricții temporare de circulație pe două artere din București

Restricții temporare de circulație pe două artere din București

Brigada Rutieră a anunţat că de astăzi, începând cu ora 20, vor avea loc restricţii temporare de circulație pe două artere din Bucureşti. Este vorba despre Bd. Lascăr Catargiu şi de Str. Preciziei. Restricțiile au loc pentru remedierea unei avarii identificate la rețeaua publică de canalizare, cât și de extindere a rețelei publice de apă potabilă Apa Nova.

Restricții temporare de circulație pe două artere din București
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    20 Sep 2021   •   17:36

"Restricții temporare de trafic-lucrare de intervenție APA NOVA în Mun. București, pe Bd. Lascăr Catargiu, banda III de circulație.

Astazi, începând cu ora 20.00, Bd. Lascăr Catargiu, banda III de circulație, în apropiere de Piața Romană, sensul de mers dinspre Piața Victoriei către Piața Romană, se vor institui restrictii de circulație în vederea remedierii unei avarii identificate la rețeaua publică de canalizare. 

De asemenea, Apa Nova anunţă restricții temporare de trafic-lucrare de extindere a rețelei publice de apă potabilă APA NOVA în Mun. București, pe Str. Preciziei. 

În perioada 21.09.2021 ora 11:00, până la data de 21.10.2021, în vederea finalizării unei lucrări de extindere a rețelei publice de apă potabilă, pe Str. Preciziei, segmentul cuprins intre depoul STB Militari și imobilul cu nr. 13B (aproximativ 350 metri), traficul rutier se va desfășura alternativ pe o banda de circulație, prin intermediul unor semafoare electrice. 

Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri. 

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă", se arată în comunicatul transmis de Brigada Rutieră.

×
Subiecte în articol: restricţii artere București circulatie
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close