Antena 3 CNN Actualitate Părinţii Sharei cer un milion de euro de la tânărul în casa căruia a murit fiica lor

Părinţii Sharei cer un milion de euro de la tânărul în casa căruia a murit fiica lor

Părinţii Sharei, eleva olimpică moartă după ce a fost drogată de un băiat din Neamţ, îi cer acestuia despăgubiri de un milion de euro. Totul după apariţia imaginilor filmate de camerele de supraveghere în noaptea tragediei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Dec 2023   •   12:45

Cererea părinţilor elevei din Bucureşti vine după apariţia imaginilor de pe camerele de supraveghere montate chiar în casa în care fiica lor şi-a găsit sfârşitul.

Camerele de supraveghere din casa familiei lui Matteo Gabor au surprins în imagini întregul film al tragediei produse în noaptea de 30 spre 31 iulie 2023, atunci când Shara Ionăşchiţă, o elevă în vârstă de 16 ani, din Bucureşti, a ajuns la Dumbrava Roşie, în judeţul Neamţ.

La dosarul cauzei au ajuns momentele-cheie care arată cum s-au petrecut ultimele clipe din viața fetei. Mai mult, au fost obținute imagini care îl arată pe tânărul cercetat de anchetatori când ascunde ceva.

Citeşte şi: Noi detalii despre moartea Sharei: Polițistul ajuns la fața locului dă like-uri pe Facebook în timp ce eleva este resuscitată

În imagini se poate vedea momentul când Shara urcă scările către camera în care avea să-și găsească sfârșitul. Venise la tânărul pe care îl cunoscuse pe internet cu bagajul la ea. 

Relaxați, intră in încăpere. 

Ușa camerei rămâne închisă. Vreme de câteva ore, Shara și Mateo nu ies din încăpere. Aproape de ora 1:30, un zgomot, asemănător unei căzături, se aude din cameră. 

Acesta este si momentul in care tânărul iese agitat pe ușă si merge la parterul casei să-și alerteze părinţii. Un echipaj medical a ajuns în scurt timp la faţa locului, însă, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa adolescentei.

×
Subiecte în articol: Shara Dumbrava Roşie Neamţ
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close