Antena 3 CNN Actualitate Social Coșmarul pe care l-a trăit o victimă a unui pedofil: „Nici să dormi nu poţi”

Coșmarul pe care l-a trăit o victimă a unui pedofil: „Nici să dormi nu poţi”

Coșmarul pe care l-a trăit o victimă a unui pedofil: „Nici să dormi nu poţi”
Sursa foto: Foto: captură foto Antena 3
de S.T.    |    21 Mai 2016   •   19:49

Sonia Simionov a dezbătut sâmbătă, la „Forța de reacție”, o problemă extrem de gravă care pare că devine un fenomen în România: pedofilia.

În ultima perioadă anchetatorii descoperă tot mai mulţi bărbaţi care au sau încearcă să întreţină relaţii sexuale cu minori.

Săptămâna aceasta, un bărbat din Piteşti a fost prins în flagrant în timp ce se întâlnea cu o fetiţă de 12 ani. O ademenise pe internet. Pe un site de socializare.

După ce a fost audiat bărbatul a fost pus în libertate. Un altul, din Brăila, a fost ridicat de anchetatori după ce a fost prins că viola o fetiţă de 12 ani pe care o avea în plasament.

Iată un material alarmant:

Se ridică două întrebări esenţiale: Sunt sau nu copiii în siguranţă pe reţelele de socializare?

Pedepseşte legea în mod corespunzător astfel de fapte?

Sonia Simionov a vorbit sâmbătă, la „Forța de reacție”, cu avocatul Valerică Tudor și psihiatrul pediatru Laura Mateescu despre fenomenul pedofiliei și despre pedepsele prea mici.

Cea mai mare pedeapsă din România pe care a primit-o un pedofil este de 26 de ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Este vorba despre regizorul Mihnea Columbeanu care a fost condamnat definitiv în urmă cu aproape un an.

Unii copii sunt afectați întreaga viață de astfel de tragedii.

Mihai are 21 de ani. În urmă cu 9 ani l-a cunoscut pe cel care urma să devină cel mai vânat pedofil din România - regizorul Mihnea Columbeanu. Mihai nu avea de unde să ştie, pe atunci, că scenariile pe care regizorul le avea în minte pentru el erau, de fapt, bolnave. Şi, chiar dacă a trecut timpul. mai resimte, uneori, coşmarul pe care l-a trăit.

„Nu e plăcut să închizi ochii şi să te gândeşti la astfel de momente”, a declarat el.

Mihnea Columbeanu a fost condamnat definitiv în urmă cu un an pentru pornografie infantilă, trafic de minori şi agresiune sexuală, toate în formă continuată.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Forța de reacție cu Sonia Simionov”

 

 

 

×
Subiecte în articol: pedofili
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close