Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Sportului Elisabeta Lipă răspunde acuzaţiilor

Ministrul Sportului Elisabeta Lipă răspunde acuzaţiilor

Ministrul Sportului Elisabeta Lipă răspunde acuzaţiilor
de M.Z.    |    04 Iun 2016   •   18:09

Ministrul Sportului, Elisabeta Lipă, a spus sâmbătă, la Antena 3, că nu este de acord cu violența în sport și a precizat că nu are de dat nimănui nicio palmă morală.

”Nu sunt, nu am fost și nu voi fi niciodată de acord cu violența în sport”, a spus ministrul Elisabeta Lipă, sâmbătă, la emisiunea Forța de reacție, de la Antena 3.

Întrebată dacă a fost bătută vreodată, ca sportivă, ministrul Lipă a refuzat să răspundă la această întrebare.

”Ca sportiv, nu mai răspund la nicio întrebare, sunt ministrul Sportului”, a replicat Lipă.

Întrebată dacă are de dat cuiva ”o palmă morală”, ministrul Sportului a negat acest lucru.

”Nu, nu sunt genul de om care să dau palme, să mă răzbun”, a spus ministrul Lipă.

Ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, a declarat într-o emisiune la DigiSport că ea nu crede că e adevărat ce a scris Maria Olaru în cartea sa autobiografică în legătură cu bătăile administrate și cu violența verbală de la lotul național de gimnastică, scrie GSP.

Și, chiar dacă ar fi fost adevărate, a pretins ministrul Tineretului și Sportului, ele nu trebuiau tipărite pentru că "alungă copiii de la gimnastică".

"Nu aveau ce să caute aceste pasaje, era bine să nu fi apărut în carte. (...) Și chiar dacă am fost lovită, eu nu o să spun! Dacă mă călcau în picioare sau m-ar fi călcat în picioare, astăzi dacă aș fi fost întrebată despre asta nu aș fi răspuns niciodată!", a spus Elisabeta Lipă.

Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, în spatele camerelor de filmat, ministrul i-ar fi dat dreptate Mariei Olaru: "Știu, Marie, că așa e, dar nu trebuie să spui!".

Maria Olaru, campioană olimpică, mondială şi europeană cu echipa României, îşi va lansa în curând cartea în care povesteşte episoade incredibile despre Octavian Bellu, Mariana Bitang, Ion Țiriac și alte nume mari. Olaru își amintește cum, în locul încurajărilor, primea palme și teroare psihică în timpul antrenamentelor.

Citiți și: Campioana olimpică la gimnastică Maria Olaru, amintiri despre bătaia mâncată la antrenamente

×
Subiecte în articol: Elisabeta Lipa bătaie
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close