Antena 3 CNN Actualitate Trucul simplu care îți crește imunitatea și te ține la distanță de boli. Încearcă-l și tu

Trucul simplu care îți crește imunitatea și te ține la distanță de boli. Încearcă-l și tu

Cu toții trebuie să acordăm o atenție sporită sănătății noastre mai ales acum, când tot mai multe cazuri de coronavirus sunt confirmate pe teritoriul țării noastre. Chiar dacă sunt multe anunțuri false cu privire la diverse suplimente și metode , în dorința de a ne ușura de bani, pentru întărirea sistemului imunitar, în realitate acest obiectiv se poate obține într-un mod ușor.

Trucul simplu care îți crește imunitatea și te ține la distanță de boli. Încearcă-l și tu
Sursa foto: Facebook / World Class Romania
de Maria Sabu    |    25 Iul 2020   •   08:40

Metoda de a face sport este cel mai bun medicament pe care îl avem, pentru moment, în lupta cu noul coronavirus! Și nu sunt doar vorbe în vânt, acest lucru s-a dovedit chiar ştiinţific.

Pentru acest lucru, chiar doctorii şi oamenii de ştiinţă au insistat pentru redeschiderea sălilor de fitness, atunci când, în diferite ţări, măsurile de restricţie implementate pe durata carantinării au fost relaxate.

Ce se întâmplă de fapt la sălile de fitness

„Studiul nostru demonstrează că sălile reprezintă un mediu sigur datorită măsurilor sanitare pe care le aplicăm. Între 12 iunie şi 13 iulie, am avut, per total, 5,5 milioane de oameni cu abonament la sală, care au intrat în diferite cluburi de fitness. Doar 0,2% dintre aceşti oameni au avut, ulterior, teste pozitive pentru COVID-19, însă, în urma anchetelor epidemiologice s-a dovedit că n-au luat virusul din cluburile de fitness“, a declarat Randy Karr fondator California Fitness Alliance (CFA) şi CEO în cadrul California Family Fitness, scrie Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: truc sport
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close