Antena 3 CNN Economic Salariul primit de bucătarii lui Pescobar, pe lună. Mulți doar visează la această sumă

Salariul primit de bucătarii lui Pescobar, pe lună. Mulți doar visează la această sumă

Salariul lunar, primit de bucătarii care lucrează pentru Pescobar, este unul fabulos. Dezvăluirea a fost făcută de Mitică Dragomir.

Salariul primit de bucătarii lui Pescobar, pe lună. Mulți doar visează la această sumă
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    19 Apr 2024   •   22:11

În ciuda obstacolelor și controverselor, Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, se bucură de o ascensiune spectaculoasă în lumea afacerilor gastronomice.

Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit detalii inedite despre afacerea lui Pescobar, inclusiv despre salariile angajaților de la Taverna Racilor.

El a subliniat că una dintre mișcările inteligente ale lui Nicolau a fost selecția atentă a personalului său. Acesta a angajat doar bucătari extrem de talentați, asigurându-se că preparatele sunt realizate pe măsura reputației sale.

În plus, nu a ezitat să ofere salarii generoase, iar beneficiile angajaților sunt pe măsură. Cu toate acestea, surpriza a venit odată cu dezvăluirea sumelor impresionante pe care le primesc bucătarii la Taverna Racilor.

Conform declarațiilor lui Mitică Dragomir, un bucătar poate câștiga între 5.000 și 6.000 de euro lunar, plus beneficii precum cazare, masă și mașină, potrivit fanatik.ro.

×
Subiecte în articol: salariu bucatar Pescobar
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close