Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Cum petrec politicienii români Crăciunul: "Vreau să stau dacă se poate cu telefonul pe silențios"

Cum petrec politicienii români Crăciunul: "Vreau să stau dacă se poate cu telefonul pe silențios"

Preşedintele României, Klaus Iohannis a participat astăzi, împreună cu soţia sa, Carmen, la slujba de Crăciun, de la Biserica Romano-Catolică din Sibiu. Majoritatea politicienilor au ales să petreacă sărbătorile acasă.

Cum petrec politicienii români Crăciunul: "Vreau să stau dacă se poate cu telefonul pe silențios"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    25 Dec 2022   •   17:07

Klaus Iohannis a mers la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu, unde cuplul prezidențial vine de fiecare dată când șeful statului este acasă. Prima doamnă a primit flori de la o femeie și un plic, iar Klaus Iohannis a fost întâmpinat cu mesajul "în martie intrăm în Scheng. Cadourile primite de Carmen Iohannis au fost imediat luate de cei de la Serviciul de Protecție și Pază.

Al doilea om în stat, Alina Gorghiu, a ales să petreacă aceste sărbători alături de cei doi băieţi, Amon şi Noah, şi de soţul acesteia, Lucian Isar. Alţi demnitari au fost mai discreţi cu mesajele sau fotografiile, dar cu toţii stau în sânul familiei în aceste zile.

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi premierul Nicolae Ciucă au avut mesaje de Crăciun pentru români. Dacă Marcel Ciolacu s-a rezumat la un mesaj simplu, "Crăciun Fericit", premierul a ales un mesaj mai amplu: "Cele mai prețioase daruri de Crăciun să vă fie liniștea sufletească și clipele frumoase petrecute alături de cei dragi! Dragi români de pretutindeni, un Crăciun fericit și la mulți ani!"

Şi miniştrii petrec în familie. Gabriela Firea a făcut o fotografie împreună cu familia şi Moş Crăciun. Raluca Turcan, dar şi Adrian Solomon abia au aşteptat să stea acasă de Crăciun "Îmi doresc să stau în mijlocul familiei și dacă se poate cu telefonul pus pe silențios!", a spus Raluca Turcan.

Parlamentarii vor reveni la muncă abia din luna februarie, însă Executivul este cel care poate lua deciziile prin ordonanțele de urgenţă, cât aleşii sunt în vacanţă.

×
Subiecte în articol: craciun 2022 politicieni Klaus Iohannis
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close