Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv A început campania electorală: Nicolae Ciucă și Lucian Bode au mers cu trenul la Brașov

A început campania electorală: Nicolae Ciucă și Lucian Bode au mers cu trenul la Brașov

Campania electorală a început, așa că Nicolae Ciucă și Lucian Bode au plecat la Brașov cu trenul. Aceștia au fost surprinși în câteva fotografii.

de Andreea Ştefan    |    27 Mar 2024   •   18:52

Nicolae Ciucă, șeful Senatului, și adjunctul său de partid, Lucian Bode, au optat pentru o călătorie cu trenul, miercuri, spre Brașov.

Conducerea filialei avea programată o reuniune la care participau și Adrian-Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, alături de George Scripcaru, posibilul candidat pentru Primăria Brașov.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe fotografii cu Nicolae Ciucă și Lucian Bode.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Echipa de comunicare a partidului a distribuit câteva instantanee cu Ciucă și Bode, surprinse pe un peron al Gării de Nord. Cei doi lideri se prezentau la costum, purtând fiecare un rucsac în spate.

În timpul călătoriei cu trenul către Brașov, cei doi lideri au fost observați lucrând. Una dintre fotografiile publicate arată hârtiile lui Bode, care îi prezintă ceva pe telefonul mobil al președintelui Ciucă.

Nu este prima dată când Nicolae Ciucă alege să călătorească cu trenul. Recent, acesta a optat pentru aceeași modalitate de transport în timpul unei vizite în Spania, între orașele respective.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Lucian Bode
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close