Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Blaga, despre ieșirea PNL din Guvern: ”Nu pledez pentru nimic. Înseamnă că am spus vorbe cu tâlc, dacă interpretezi în fel și chip”

Blaga, despre ieșirea PNL din Guvern: ”Nu pledez pentru nimic. Înseamnă că am spus vorbe cu tâlc, dacă interpretezi în fel și chip”

Liberalul Vasile Blaga susține că, oficial, nu vrea să comenteze despre ieșirea PNL din Guvern, după apariția înregistrărilor incendiare din ultima ședință a partidului.

de Mădălina Mihalache    |    14 Feb 2024   •   19:52

În fața reporterilor, Vasile Blaga nu mai susține că PNL ar trebui să iasă de la guvernare și susține că, dacă are ceva de comentat pe această temă, o va face în interiorul partidului, nu la televizor.

”Eu nu am nimic de comentat, eu comentez în interiorul partidului. Eu am ceva de spus în interiorul partidului, eu nu-s pe cancanuri.

Nu pledez pentru nimic. Încă sunt discuții. Eu nu vreau ca, prin două fraze, să îi pun în dificultate pe colegii mei, care negociază. V-am spus că n-am nimic de comentat. Astăzi. Astăzi.

Nu vreau să fac știri. Nu-s bolnav. Înseamnă că am spus vorbe cu tâlc, dacă interpretezi în fel și chip”, a declarat Vasile Blaga, pentru Antena 3 CNN.

Vasile Blaga: ”E albă sau neagră. Rupem hamul ori moare calul”

Marți a fost o ședință-fulger la Partidul Național Liberal, în cadrul căreia s-a vorbit despre ruperea alianței cu Partidul Social Democrat și că s-a pus cruce comasatelor.

Înregistrările incendiare au fost făcute publice la Sinteza Zilei.

Vasile Blaga: ”Domnule președinte, Blaga sunt. Cred că este obligatoriu să amânăm. Pentru că avem cu totul și cu totul altă abordare vizavi de ceea ce ne așteaptă ca și campanie după chestia asta.

Nu putem să chemăm 1.000 de oameni, să le spunem că doar fuzionăm, ceea ce e un lucru foarte bine... doamne... și foarte bun, cu ALDE, dar trebuie să dăm mesajul pe întregul arc.

Domnule președinte, o să râdeți. E albă sau neagră. Se rupe hamul ori moare calul. Așa este vorba, am trecut prin așa... și am câștigat de fiecare dată”.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close