Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un brancardier a fost prins în flagrant când lua mită pentru a favoriza angajări la un spital din Craiova

Un brancardier a fost prins în flagrant când lua mită pentru a favoriza angajări la un spital din Craiova

Un brancardier de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova a fost prins în timp ce primea zeci de mii de euro mită, pentru a influența personalul unității să angajeze anumite persoane.

Un brancardier a fost prins în flagrant când lua mită pentru a favoriza angajări la un spital din Craiova
Sursa foto: GettyImages
de Loredana Chimoiu    |    08 Noi 2023   •   20:44

Procurorii DNA au stabilit că brancardierul angajat al Spitalului de Urgență din Craiova a pretins de la cinci oameni peste 22.500 euro. Bărbatul le-a promis celor cinci că poate să îi angajeze în unități sanitare din Craiova. Pentru un loc de muncă  brancardierul pretindea undeva în jur de 5.000 euro şi susținea care multe pile în rândul medicilor, funcționarilor şi managerilor de spitale.

Ei bine, procurorii DNA au intrat pe fir și chiar au reușit să îl plindă în flagrant pe bărbat în momentul în care primea 13.500 euro și 30.000 lei. În timpul cercetărilor, brancardierul a avut o atitudine pozitivă, spun procurorii.

A colaborat cu ei și a recunoscut faptele. A recunoscut că a comis infracțiunea de trafic de influență și, mai mult, a fost de acord cu pedeapsa de 2 ani și șase luni de închisoare cu suspendare.

Procurorii DNA au înaintat deja acest dosar în instanță și urmează să vedem care va fi decizia.

×
Subiecte în articol: brancardier Craiova luare de mita
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close