Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Coldplay, anunț suprinză pentru fanii din România

Coldplay, anunț suprinză pentru fanii din România

Coldplay a făcut un anunț surpriză pentru fanii din România după ce oamenii românii s-au înghesuit să cumpere bilete la concertul trupei din București.

de Ioana Mircea    |    25 Iul 2023   •   18:59

Anunț surpriză din partea trupei Coldplay pentru România! Artiştii au anunţat că vor susţine un al doilea concert în ţara noastră.

Asta după ce peste 100.000 de fani au intrat de dimineață pe platforma care vindea bilete pentru primul concert programat în 2024. Pentru că Arena Națională permite o capacitate de doar 60.000 de persoane, trupa a decis să programeze şi un al doilea concert pentru fani

Fanii care și-au dorit bilete aveau nevoie de un cod unic de pre-sale, obținut prin înscriere prealabilă, la sfârșitul săptămânii trecute, pe platforma dedicată vânzării tichetelor de acces.

Citește și: Peste 100.000 de fani la coadă, pentru bilete pre-sale la concertul Coldplay din București, de anul viitor. Prețul tichetelor de acces

Mulți dintre fanii din România s-au organizat pe rețelele de socializare, împreună cu prietenii, pentru a-și spori șansele de a obține bilete. Au stat cu emoție, pentru ca imediat ce reușeau să intre pe platformă si să selecteze un loc pe Arenă, acestea puteau să dispară în câteva secunde din cauza cererii mari.

Alții au avut probleme cu plata, din diverse motive, și s-au trezit că, după ore de așteptare, și-au pierdut locurile selectate chiar în ultimul pas - cel al finalizării achiziției.

Cei care nu au reușit să cumpere un bilet, mai au acum o şansă: prima, la concertul iniţial pe care Coldplay îl susţine pe 12 iunie 2024, în sesiunea general-sale, care începe vineri, 28 iulie, la ora 10:00, pentru ambele concerte.

Deja sunt şi oameni care au reuşit să cumpere bilete şi pe care ulterior le-au scos la vânzare pe diverse platforme online. Vor să profite de cererea mare, aşa că le vând cu preţuri uriașe.

×
Subiecte în articol: Coldplay concert România
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close