Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Primele imagini de la fabrica de droguri din Bihor | Aici este laboratorul de extragere a cocainei amestecată în cafea

Primele imagini de la fabrica de droguri din Bihor | Aici este laboratorul de extragere a cocainei amestecată în cafea

Au apărut primele imagini de la fabrica de droguri din munţi, acolo unde se prepară cocaina, un drog de mare risc.

Primele imagini de la fabrica de droguri din Bihor | Aici este laboratorul de extragere a cocainei amestecată în cafea
Sursa foto: Antena 3
de Bianca Timșa    |    12 Iul 2022   •   14:00

Antena 3 a prezentat marţi, în exclusivitate, imagini de la fabrica din Bihor, acolo unde traficanţii extrăgeau chimic cocaina din cafea.

Traficanţii au închiriat o cabană în judeţul Bihor unde făceau tot acest proces chimic.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Traficanţii columbieni aduceau droguri în România şi cu avionul, spun anchetatorii.

Cine sunt chimiştii cartelului Cali din Columbia prinşi de DIICOT într-un laborator de droguri din Bihor

Doi dintre cei cinci traficanţi de droguri prinşi de poliţişti şi procurorii DIICOT într-un laborator de droguri din Bihor sunt chimişti ai celebrului cartel Cali din Columbia.

Cei doi columbieni, împreună cu doi români şi un om de afaceri israelian stabilit în Bucureşti, au pus la cale o reţea de trafic de droguri, pe ruta Columbia-România, cu cocaină amestecată în cafea.

Drogurile erau transportate în pachete de cafea de unul dintre columbieni, iar în laboratorul din satul Zece Hotare, comuna Șuncuiuș din județul Bihor erau extrase din cafea de celălalt columbian, un chimist al cartelului Cali.

Potrivit unor surse, chimistul care se ocupa de extragerea cocainei prin procedee chimice se numeşte Paco Marin Os Pitia, în vârstă de 61 de ani. De asemenea, acesta este un membru destul de important în cartelul Cali, fiind cunoscut şi pentru faptul că este "sicario", adică asasin plătit.

Cel de-al doilea columbian se numeşte Daniel Salazar, în vârstă de 25 de ani, şi este cărăuş al cartelului. În Bihor, bărbatul era ajutor al "bucătarului" Paco Pitia.

Laborator de extragere a cocainei amestecată în cafea, descoperit în Bihor | Poliţiştii au prins în flagrant doi chimişti din Columbia

Ceilalţi traficanţi prinşi de procurorii DIICOT sunt Emilian Dorel Silaghi, în vârstă de 55 de ani, din Oradea, Mihai Strelciuc, în vârstă de 47 de ani, din Feteşti (căsătorit în Columbia unde a făcut şi închisoare) şi Simon Selouk Shimon, în vârstă de 61 de ani, cetăţean israelian cu afaceri în Bucureşti.

×
Subiecte în articol: fabrică droguri cocaina Bihor
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close